Retail Interior Design | Hubert H women | Regensburg, Germany | BERSCHNEIDER+BERSCHNEIDER

The deliberate contrast old - new voices in an overall picture. In a medieval town house as a first step, the old space and facade forms were recovered, adjusted excesses of many conversions. Traces of history like pillars, vaults, columns from the Romanesque to the Baroque than refurbished items in the rooms to find and read again. By vitrification of the openings of the medieval courtyard flowing seamlessly into the store room. The new development adheres to the history of clear, simple and elegant back. Technique was to plan possible "hidden ". Reduction to a few materials: stainless steel, white painted surfaces, sand, stone floor and oak wood. Only a few spots of color-conscious. Sophisticated atmosphere with no frills and decoration, staged light on historical backdrop of the new women's store.....more